Dotterns simtävling igen…

Nu var det dags för dotterns simtävling på Valhalla igen. Det är fortfarande i form av övningstävling med fasta kvaltider man skall klara för att få simma längre sträckor. Denna gång klarade hon av tidsgränsen för frisim! Jippiii!! (Säger en pappa som också så smått börjar inse vad det innebär i form av resande om hon blir riktigt duktig och börjar tävla på allvar…) Bilden kommer från dotterns start i ryggsim där hon missade kvaltiden med 1s för att hon fortfarande inte har riktigt koll på när bassängen tar slut…

Jag är fortfarande lite fascinerad av hela evenemanget och vill gärna försöka skildra lite av känslorna runt omkring också. Denne grabb hade stöd av sin pappa, men han var lite försiktig och ville gärna inte stå på den höga startpallen.

Everybody is a beginner some time

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,