Martin Börjessons bilder

Betraktelser genom en lins - ibland små bildberättelser från vardagen

Ensamhet

För att gatufoto skall fungera för en bredare allmänhet måste det ofta finnas lite idémässigt eller visuellt djup alternativt någon antydan till humor. Problemet man har är dock ofta att det man själv ser i sin bild är för subtilt och inte tillräckligt tydligt för att andra skall se det. Då får man som fotograf jobba ännu mer och hitta andra vinklar.
…men om man nu har missat detta och man bara har ett snapshot kan man t ex skriva lite extra text bredvid bilden i en blogg, eller också kan man använda veckotidningsknepet och speciellt markera det som är roligt eller intressant. Eller till och med lyfta fram det i en förstoringsbild. Fotografisk kollaps dock… 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *