Martin Börjessons bilder

Betraktelser genom en lins - ibland små bildberättelser från vardagen

Klippor och hav på Dyrön en fredagkväll i maj

Dyrön
Landskap

R024721 R024739 R024719

När man går iland på Dyrön en lite blåsig kväll när solen håller på att gå ner måste man bara använda sin lilla genialiska Ricoh GR och försöka fånga ljuset och känslan. Det lilla underverket har en sensor i APS-C storlek och ett 18.3 mm objektiv som motsvarar 24 mm i småbildsformatet. En hyfsad kamera för både landskapsfoto och gatufoto.

Bildkvaliteten blir dessutom ofta så bra att jag inte bekymrar mig det minsta att lämna min Nikon D800 fullformatskamera hemma om jag inte vet att jag behöver stor flexibilitet eller skall plåta porträtt, produkt eller sport.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *