Underbar Marockansk mat på Fatima

Bakom denna dörr döljer sig en Marockansk pärla i Göteborg. Om man går in på gården på Oskarsgatan 4 hittar man hit och innanför dörren döljer sig en lugn och trevlig miljö där man direkt känner sig hemma.

Innan maten serverades otroligt smakrika, men för vissa eventuellt lite starka, röror till det nybakade brödet.

Och så kom lammgrytan med bl a kikärtor! Mmmmmh!! Så mycket smak och och så gott!!

Kannan som myntatéet serverades i var dock lite varm.

Min lunchkamrat Joakim skriver om mat så han kände sig manad att ta en bild och sprida tipset om detta fantastiska ställe som vittnar om att Göteborg faktiskt kan vara en attraktion och utgöra en kreativ omgivning – bara man kommer bort från alla Kulturkalas, Evenemangsstråk och sterila Avenymiljöer där endast kommunens tjänstemän och större fastighetsbolag tror att det är kreativt.

Lägg detta namn på minnet och sök upp denna dörr så väntar er en fantastisk kulinarisk upplevelse.!