En vacker och varm sommarkväll med ljuv musik från Knut & Maria, denna gången förstärkta med Andreas och Johan. Tack Knut, Maria, Andreas och Johan för en fantastisk musikkväll ochLäs vidare….

Har jobbet lite med produktbilder genom åren. När dessutom produkten är så briljant som denna är det extra roligt. Imperial Biscotti Break bryggs för Eviltwin Brewery i Sverige av PoppelsLäs vidare….

Gjorde ett litet miniprojekt inne på Poppels brygger för två år sedan. Hade plåtat massor av flaskor så och andra bilder sociala media. Här är några av bilderna från ettLäs vidare….

Köpte en semla som inte blev uppäten. Då kunde jag istället fotografera den och äta upp den i morgon istället. Köpt på Brogyllen i Göteborg om någon undrar… Och denLäs vidare….

Jättekul konsert på lördagskvällen med bluegrassbandet Millers på Hakelverket Kök & Bar. Millers är en en ny konstellation där Knut och Maria ingår. Tack Millers för bra sväng!

Utanför en före detta skola står de gamla instrumenten kvarlämnade. Numera används skolan till kulturprojekt. Projekt som tydligen inte innebär att spelar eller underhåller instrument i alla fall.